Fleetwood Mac – Fleetwood Mac 1973-1974

DKK 600,00

1 på lager

Yderligere information


Fleetwood Mac 1973-1974






, ,




A1 Remember Me
A2 Bright Fire
A3 Dissatisfied
A4 (I’m A) Road Runner
B1 The Derelict
B2 Revelation
B3 Did You Ever Love Me
B4 Night Watch
B5 Caught In The Rain
Mystery To Me
C1 Emerald Eyes
C2 Believe Me
C3 Just Crazy Love
C4 Hypnotized
C5 Forever
C6 Keep Going On
D1 The City
D2 Miles Away
D3 Somebody
D4 The Way I Feel
D5 For Your Love
D6 Why
Heroes Are Hard To Find
E1 Heroes Are Hard To Find
E2 Coming Home
E3 Angel
E4 Bermuda Triangle
E5 Come A Little Closer
G1 She’s Changing Me
G2 Bad Loser
G3 Silver Heels
G4 Prove Your Love
G5 Born Enchanter
G6 Safe Harbour
Live From The Record Plant
F1 The Green Manalishi (With The Two Prong Crown)
F2 Angel
F3 Spare Me A Little Of Your Love
G1 Sentimental Lady
G2 Future Games
G3 Bermuda Triangle
H1 Why
H2 Believe Me
H3 Black Magic Woman/Oh Well
I1 Rattlesnake Shake
I2 Hypnotized
Bonus 7”
J1 For Your Love
K1 Good Things (Come To Those Who Wait)

Der forekommer i disse tider et utal af forsinkelser - og derfor er det ikke altid, at vi kan overholde de forventede leveringstider.