OM PHONO.DK

Vi er vilde med vinyler og alt omkring det, og den passion er blevet til Phono.dk. Vi sælger alt lige fra vinyler og pladespillere til plastiklommer og reservedele, og går efter at være det sted, du går hen, når du mangler vinyl realterede produkter. Vi er nemlig utrolig stolte over at være den mest specialiserede forhandler af vinyl relaterede produkter i Danmark.

Som de nørder vi er, går vi op i kvalitet og vælger kun det bedste. Derfor kan vi stå inde for alle vores produkter. Hvis du har problemer, kan du altid skrive en mail til [email protected], så står vi klar til at hjælpe dig. Og så er der selvfølgelig 14 dages fuld returret.

Mød personerne bag

Kenneth Frydensbjerg
indehaver / indkøb

Fryde styrer indkøb og er knivskarp på at få gode priser, så vi kan sælge varerne billigere til jer.

Henrik Damm Krogh
Indehaver / Økonomi

Henrik styrer shoppens økonomi. Udover det driver og ejer han Nordsø Records – Danmarks eneste vinylpresseri.

HISTORIE

Phono.dk tog sin spæde start lørdag d. 5 juli 2014, hvor Samuel (vores tidligere partner) og Kenneth var til en fødselsdag. Humøret var højt, og snakken faldt på, at vi begge manglede et sted, hvor vi kunne købe billige plastik sleeves til vores vinyler. Så hvis vi manglede det, så var der nok også andre, som gjorde. Og vi manglede da egentlig også rengøringsprodukter, nu vi var igang. Så hvorfor ikke starte en webshop? Det ene tog ligesom det andet, og hurtigt var vi fremme ved, at vi da ligeså godt kunne sælge vinyler også.

Snakken blev til virkelighed, og Phono.dk gik i luften d. 10. august 2015. I starten beherskede vi os dog og bestilte kun vinyler hjem, som vi selv ville købe – hvis nu vi ikke solgte dem.

Men det tog fart, så selvom vi stadig selv køber en hel del vinyler, så er sortimentet dybt og bredt. Og vi kan faktisk kalde os for Danmarks største vinyl relaterede webshop. Derfor fik vi også brug for en mand mere, og i sommeren 2016 sagde vi velkommen til Henrik, som nu også er medejer af Phono.dk. Udover Phono.dk har han også Nordsø Records.

Men mer vil have mer – og det blev til vores butik ReSpin. Vi startede med at åbne ReSpin i Hernings industrikvarter, hvor vi havde åbent i tre ugers tid. Derefter flyttede vi til gågaden i Herning, hvor vi bor nu. Du er altid velkommen forbi – vi har en masse dejlige vinyler og kaffe på kanden.

I slutningen af 2017 sagde vi farvel til Samuel, som har valgt at fokusere på andre projekter.

Februar 2020 skiftede vi navnet på vores fysiske butik ReSpin – til også at hedde Phono.dk. Det var alt for forvirrende for vores kunder, at skulle skelne mellem de to navne. Og ærligt talt, var det også noget af en opgave for os, at skulle markedsføre os via to forskellige kanaler. Nu samles det hele under én fane.