Hos SælgOnline er vinyler en fast del af arbejdsdagen

Hos SælgOnline er vinyler kontorets midtpunkt. Samlingen sørger for god stemning, godt arbejdsmiljø, og så er det den bedste samtalestarter. 

Der er en ting, du kan være sikker på, når du træder ind på kontoret hos SælgOnline, og det er, at der bliver spillet musik. Og modsat mange kontorer så er musikken ikke digital men analog, og kommer fra en pladeafspiller.

Og det er bestemt ikke et tilfælde. For SælgOnline mener, at vinyler kan noget helt specielt – også på arbejdspladsen.  Der er selvfølgelig de oplagte goder, såsom at det giver en anden følelse at sætte et helt album på. Ikke bare at høre enkelte numre fra forskellige kunstnere der automatisk kommer fra en tilfældig Spotify spilleliste eller radiokanal, men istedet aktivt vælge en plade og høre alle sangene i den rækkefølge kunsteren bag havde intentioner om.

En fantastisk samtale starter

Men det kræver selvfølgelig en større samling af vinyler for at have et tilpas udvalg af musik. Og det finder man selvfølgelig også hos SælgOnline. Den store samling af vinyler er ikke gemt væk bagerst i lokalet, men er central placeret, så alle forbipasserende kan beundre pladerne. Derfor er det også noget af det første, gæster på kontoret kommenterer – og der er sågar forbipasserende, der kommer ind for at se lidt nærmere på samlingen. For sådan en vinylsamling kan bare noget helt særligt. Selvom alle ikke nødvendigvis går op i vinyler eller musik, så oplever SælgOnline, hvordan vinylpladerne fanger de besøgendes opmærksomhed som det første. Det gør pladesamlingen til en helt fantastisk samtale starter.

Udover at være en fantastisk samtale starter bruger SælgOnline også samlingen strategisk, og udvælger nøje hvilken plade, der skal på, når de har møder. Er kunden mest til det stille musik er Jack Johnson altid et godt valg, men gætter de på, at der godt må være lidt mere gang i den, så er det måske Coldplay, der skal på pladeafspilleren.

Når de på kontoret gør sig umage med at udvælge den helt rigtige musik, bemærker og kommenterer kunden det ofte som noget af det første, og dermed virker musikken igen som en rigtig god samtale starter, og gæsten føler sig velkommen og forstået.

Holder benene igang

Som på mange andre arbejdspladser foregår arbejdet hos SælgOnline foran en computer, hvilket betyder at det er stillesiddende arbejde. Det kommer vidst ikke som nogen overraskelse, at langvarig stillesiddende arbejde ikke er sundt for kroppen. Med vinylpladerne får medarbejderne helt automatisk små pauser i løbet af dagen, hvor de kommer op og strækker benene for at vende pladerne og sætte nye på. De små pauser fordelt løbende over dagen giver medarbejderne en pause fra det stillesiddende arbejde og mulighed for at få snakket med kollegaerne om, hvilken plade der nu skal sættes på. SælgOnline oplever, at de små pauser på ingen måde er generende for arbejdsgangen, men nærmere gør dem mere effektive.

Vinylerne hos SælgOnline giver god stemning, godt arbejdsmiljø og er med til at gøre kontoret hyggeligt og indbydende.

SælgOnlines favorit plader

Samuel

 1. Kellermensch – Kellermensch
 2. Fleetwood Mac – Rumours
 3. Sia – Some People Have Real Problems
 4. Ryan Adams – Heartbreaker
 5. The Avett Brothers – I and Love and You

BONUS: Neutral Milk Hotel – In the Aeroplane Over the Sea

Thomas

 1. Saveus – Neuro
 2. Trentemøller – The Last Resort
 3. Bill Withers – Bill Withers Greatest Hits
 4. Alt-J – An Awesome Wave
 5. Gorillaz – Demon Days

Gitte

 1. Harry Styles – Harry Styles
 2. Mumford & Sons – Babel
 3. Lukas Graham – The Blue Album
 4. Tom Odell – Long Way Down
 5. Justin Timberlake – Man of The Woods