Lækker pladebutik i Hernings centrum.

Vinyl er kodeordet, da vi udelukkende handler med vinylplader, pladespillere, tilbehør og rengøringsartikler til vinylmediet. Der er dog undtagelser og enkelte CD’er eller kassettebånd er der da at finde fra tid til anden.

Vi har både brugte og nye vinyler i butikken og DU kan sælge dine plader hos os… Halvdelen af butikken er nemlig stande, hvor private og proffer kan leje sig ind, og på den måde slippe for at skulle stå på en plademesse i timevis… Lad os gøre arbejdet for dig! Vi har åbent over 40 timer om ugen og markedsfører dagligt på diverse kanaler. Prisen for en stand = 0 kr. Vi tager så 20% i kommission for salget.

Derudover har vi talrige events i butikken… Vi har ofte In-store-koncerter, hvor kendte kunstnere og bands spiller live og efterfølgende signerer plader og sludrer med kunderne. Et par gange om året har vi musik-quiz, hvor du kan dyste med andre i musikviden. Derudover afholder vi diverse andre typer arrangementer som f.eks. “10 Jeg ka’ Li'”, Record Store Day samt vi har kastet os over intim koncerter også.

Praktisk information
Adresse: Bredgade 59C, 7400 Herning

Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Mandag og Torsdag: Lukket

Parkering lige ved døren (Landts Gård)

Vil du sælge ud af egen pladesamling - så opkøber vi gerne. Kontakt os her for tilbud

Kenneth 'Fryde'

Produktansvarlig / Webmaster

Fryde er den ansvarlige for vores produkter i butik samt online. Han sørger for at have de nyeste titler tilgængelige, samt gode tilbud til at forsøde indkøbskurven med.

Fryde er også ansvarlig for vedligholdelse af webshoppen. Fra at få produkter online, til at varetage den daglige drift/opdatering.

Skulle du falde i snak med ham om musik – så elsker han at snakke om alternativ rock og old school rock – og her meget gerne D-A-D, Iron Maiden, Led Zeppelin m.fl… Men derudover er hans smag nu ganske bred.

Anja

Salgsansvarlig / Support

Anja er holdets ansigt udadtil, da hun er ansvarlig for salg og support. Hun er stemmen i telefonen og kvinden bag tasterne – når der brug for hjælp, eller man ikke lige kan finde det man søger.

Hun er desuden vores salgsansvarlige. Om det er salg direkte til kunder, eller B2B til andre butikker, så har Anja altid de rette varer at tilbyde. Som man siger…  🤣

Vil du have en hyggelig sludder med Anja omkring musik, så er hun svært glad for jazz, reggae og ikke mindst soul. Samt har en stor kærlighed for Bob Dylan og Leonard Cohen.

Kenneth 'Holme'

Tekniker / Markedsføring

Holme er ham, man går til når der er spørgsmål om hardwaren. En mangeårig erfaring med at sysle med pladespillere og andet udstyr, gør at han kan svare på de fleste spørgsmål herom.

Herudover står Holme for det meste af den ugentlige markedsføring. Han er manden bag vores sjove videoer og funky billeder og ikke mindst vores nyhedsbreve.

Vil du snakke musik med Holme, så er han ganske ferm i genrerne elektronisk og metal. Der er en stor forkærlighed for krautrock og oldschool electronica/new wave. Derudover kan han snakke om Pink Floyd i timevis…